Top Zanfina Ismaili Lyrics

Facebook
Twitter
Problem melden

Kurrë S'Është Vonë Songtext

I
Kot E Kane Secilen Fjale
Mu Nga Ti S'munden Me M'marr
Kur Hyn Brenda,nuk Mundesh Me Dal.
Kot E Ka Dhe Nena Jote
Qe Mi Nxiu 100 Mote,
Borxhet Kthehen Brenda Kesaj Bote.

REF:
Jo Nuk Eshte Kurre Vone
Kur Shpirti Don,
Ajo Cka Eshte Shkru
S'mundet Me U Ndrru.
Mundesh Me Vdek
Zoti Me Te Marr,
Por Nuk Eshte Kurre Vone
Une Te Ti Me Ardhe.

II
Kot E Kane,tash E Kam Lehte
Une Jam Msu Cdo Nate Me Vdeke
E Per Ty Me Fillu Nga Nje Jete.
Kot E Kane Shoket E Tu
Qe Me Gjujne Me Gur E Dru
Une Nuk Mundem Nga Ti Mu Largu.

III
Kot E Kam Edhe Une
Qe Po Behem Se S'te Du
Nje Mije Vjet Po Du Me Te Harru.
Kot E Ki Edhe Ti
Nuk Eshte Zemra Me E Rreh,
Kollin E Dashnine S'mundesh Me Fsheh.
News
Frederick Waite Jr. verstorben
Vor 5 Stunden
Frederick Waite Jr. verstorben
Ozzy Osbourne: Seine Musik hätte
Vor 34 Minuten
Ozzy Osbourne: Seine Musik hätte "vielfältiger" sein können
Zanfina Ismaili - Kurrë S'Është Vonë
Quelle: Youtube
0:00
0:00
Made with in Berlin
© 2000-2022 MusikGuru