Top Etno Engjujt Lyrics

Shake shake Lyrics

Weiterlesen

Etno Engjujt - Shake shake Songtext

100 kilogram mish dhe zjarri I ndezur ne oxhak
Ne mes te oborrit tash nje tavoline e mbushur pak
Dridhen femnat nga muzika sonte te gjithe tani kcejne
Ne kete tollovi te madhe nga nje gote te gjithe e thejme
Gramafoni nuk pushon ta chon chdo neutron
Proton ne trupin ma shume se bari te disponon
Biter Limon mos pi por ******* mos rri ngreh weed ti weed ti
Nje femen me anej rrin wannabe amerikano chikano
Veshun me lakosta me dosta hajne tosta me bosa
Shume milet lezet nxehte po e sheh edhe vet
Ne kete neje kom refleks kom oreks per sex
Pi beks eks dhe nuk kam asnje kompleks
100% nese mbrenda hin dichka ki me ngreh
Ky mu nxe nese jo me bari atehere me naj femen t're

Shake Shake, ******* Shake ya boodiah
Oh man oh man its a prc partyah
Come on come all, n act crazyahh
Lady shake yo boody, make me feel sexyahh

Ngrehi bari I pari ntrip nket ven
Dhe pastaj e ndezin ngrehin secili tash me ren
Ketu jon Ibra nga Dibra Ermali nga Lezha
Baki I tpestit kat qe ja ka nise me shite tesha
Shabani nga Lluzhani Behari nga Gostivari
Nora nga Diaspora me origjine nga Vlora
Abeja nga Peja mad Lion nga Prishtina
Tarzani nga Lipjani dhe Van Dami nga Klina
Hip Hop Non stop kjo neje ta qet ynyren
Dhe ta shton disponimin e djersa ta mlon ftyren
Tash nuk ka ma liker ne frigorifer
Shume njerez jon pi e ja futin gjume ne kerr

Shake Shake, ******* Shake ya boodiah
Oh man oh man its a prc partyah
Come on come all, n act crazyahh
Lady shake yo boody, make me feel sexyahh
Im Trend
Michael Patrick Kelly: Drei Tage ohne Essen
Vor 21 Stunden
Michael Patrick Kelly: Drei Tage ohne Essen
Lena Gercke: Ihr Baby ist da!
Vor 2 Tagen
Lena Gercke: Ihr Baby ist da!
Copyright © 2000-2020 MusikGuru.de
Okay
Wir verwenden Cookies. Um Dir einen uneingeschränkten Service zu gewährleisten, stimme der Cookie-Nutzung zu.