Top Etno Engjujt Lyrics

Ku e ka fundin tmerri (feat. Koha) Lyrics

Weiterlesen

Etno Engjujt - Ku e ka fundin tmerri (feat. Koha) Songtext

Mc.M :
Ku e ka fundin tmerri

Kosovë e gjakosur në mes trungut e prerë
E shkallmuar e varfur e hedhur në humnerë
Në minutin për heshtje I thërras lirisë
Që kohë këtu është ngjallur vaji I urisë
E shoh vdekjën afër që më vie sillet pas
Lirinë që dikur nuk guxoja ta thërras

Aliah :
Por tani ndryshoi edhe jeta sot
Më duket se u lindëm dhe jetojmë pa zot

Mc.M :
Kërkuam dhe kënduam me engjujt etnik
Por koha ashtu është fryt I rrejshëm historik
Tmerrin përjetoj dashurinë vetëm pak
Ma shkurtuan rrugën prakun e lanë në gjak
Por unë prap në këtë tmerr vazhdoj të jetoj
Krijoj nga mundimi me kohën po këndoj

Arta Bajrami & Vlora
Refreni ( Chorus )

Ku e ka fundin tmerri
Vdekja dhe mjerimi
Krisma e lirisë
Nesër botë pagëzimi

Groph Monte :
Dhe unë vetëm tani sot I shtyrë nga morali dhe nga vuajtjet e rinisë
Më zemër ju bashkova luftëtarëve të lirisë
Çdo gjë po lë pas për ju dhe për ty
Plagët ngjallën hapën ta shikoj jetën në sy
Dielli kur agon dhe ska varre më në dhe
Krismat e lirisë do të jehojnë për ne
Dhe nga plumbi nuk vdes se kjo dëshirë ngjallet
Kjo është Kosova ime gjaku im që nuk falet
I vuajtur nga koha shiu bora dhe uria
Dëshmor I gjallë unë jam këtu nuk vdes liria
Dhe tani në këtë botë gjak beteje unë kam
Flamur I lirisë hero I pavdekshëm jam
Një komb një qëndrim për këtë tokë jetoj
Krijoj nga mundimi me Kohën në këtë tmerr vazhdoj të jetoj

Refreni ( chorus )

Aliah :
Historia përsëritet dhe çdo gjë e kaluar
Ende pyes vetën se si kemi egzistuar
I munduar I ri në këtë shekull të tretur
I harruar me gjak I lyer det I vdekur
Nga këtu dëgjoj në këtë tmerr zë fëmije
Ata që tundin nderin që sillen sikur hije
Nuk kam ku të kthehem por prap do të qëndroj
Pa gjumë pa bukë pa ujë do të mbijetoj
Çdo gjë më duket se flet kundër meje
Më ka marrë mall për një frymë hareje

Mc.M :
Për tu gëzuar për diçka që vetë ajo flet
Për jetën rinore që në kujtim më mbet

Aliah :
Por prap në këtë tmerr vazhdoj të jetoj
Krijoj nga mundimi me Etno Engjujt po këndoj

Refreni ( Chorus )

Mc.M :
Ku e ka fundin tmerri
Im Trend
Claudia Obert: Offene Worte über ihr Sexleben
Vor 1 Tag
Claudia Obert: Offene Worte über ihr Sexleben
Melanie Müller: Kritik im Netz
Vor 11 Stunden
Melanie Müller: Kritik im Netz
Copyright © 2000-2020 MusikGuru.de
Okay
Wir verwenden Cookies. Um Dir einen uneingeschränkten Service zu gewährleisten, stimme der Cookie-Nutzung zu.