Top Edona Llalloshi Lyrics

Übersetzung
Facebook
Twitter
Problem melden

Dite per dite Songtext

Ska njeri qe te merr vesh,
Her flet mire e her flet keq.
Sot me don neser jo,
Kjametin une po e shoh.
Ne fije nuk po muj me te ra,
Gjysma zemres mu ka nda.
Ste mjaftoj vetem une ndoshta po kerkoj me shume.

Stilin e ndryshon gjodhere,
Zemren e ke te mbushur sherr.
Vetja ne shum qef te paska hy,
E po mendon qe ska me ty.

Do te vuash edhe ti ashtu si une,
Te zezat nuk paskan fund,
Nuk te duruj tash me shume.
Do te vuash dite per dite e nat per nat,
Dhe sme vjen keq aspak,
Skam faj qe ti s'rri rehat.
Do te vuash edhe ti ashtu si une,
Te zezat nuk paskan fund,
Nuk te duruj tash me shume.
Do te vuash dite per dite e nat per nat,
Dhe sme vjen keq aspak,
Skam faj qe ti s'rri rehat.

Ska njeri qe te merr vesh,
Her flet mire e her flet keq.
Sot me don neser jo,
Kjametin une po e shoh.
Ne fije nuk po muj me te ra,
Gjysma zemres mu ka nda.
Ste mjaftoj vetem une ndoshta po kerkoj me shume.

Stilin e ndryshon gjodhere,
Zemren e ke te mbushur sherr.
Vetja ne qef shum te paska hy,
E po mendon qe ska me ty.

Do te vuash edhe ti ashtu si une,
Te zezat nuk paskan fund,
Nuk te duruj tash me shume.
Do te vuash dite per dite e nat per nat,
Dhe sme vjen keq aspak,
Skam faj qe ti s'rri rehat.
Do te vuash edhe ti ashtu si une,
Te zezat nuk paskan fund,
Nuk te duruj tash me shume.
Do te vuash dit per dite e nat per nat,
Dhe sme vjen keq aspak,
Skam faj qe ti s'rri rehat.

Edhe ti ashtu si une,
Te zezat nuk paskan fund.
Nuk te duroj tash me shume,
Dite per dite dhe nat per nat,
Dhe sme vjen keq aspak,
Skam faj qe ti s'rri rehat.

Do te vuash edhe ti ashtu si une,
Te zezat nuk paskan fund,
Nuk te duruj tash me shume.
Do te vuash dit per dit e nat per nat,
Dhe sme vjen keq aspak,
Skam faj qe ti s'rri rehat.
News
Manuela Reimann spricht Klartext: Steht eine Rückkehr nach Deutschland an?
Vor 14 Stunden
Manuela Reimann spricht Klartext: Steht eine Rückkehr nach Deutschland an?
‚Let’s Dance‘: Das sagt Nicholas zu seiner Rückkehr
Vor 2 Tagen
‚Let’s Dance‘: Das sagt Nicholas zu seiner Rückkehr
Edona Llalloshi - Dite per dite
Quelle: Youtube
0:00
0:00
Made with in Berlin
© 2000-2021 MusikGuru