Top Adelina Ismajli Lyrics

Kur femra hakmerrët Lyrics

Weiterlesen

Adelina Ismajli - Kur femra hakmerrët Songtext

Femër jam dhe un, mundem me buzëqesh
Di edhe me gënjy se të kam besu
O sa mirë di, ty me të aktru
E shumë më mirë, edhe me duru.

Femër jam dhe unë, di t'jem e rrëzikshme
Di me fal gabim, e me të gëzu
Asnjëherë nuk mundem me harru
Hakmerrëm, hakmerrëm se të du!

Ref:
Kurr femra hakmerret
Ti nuk e ndjen.
Edhe kur shkatërrohesh
Ti nuk e vëren.
Hakmerrët femra
S'ke ku ik
E di që djegi vetën
Veq ty me të fik!
Im Trend
Georgina Fleur: Freizügiges Video auf Sex-Plattform
Vor 7 Stunden
Georgina Fleur: Freizügiges Video auf Sex-Plattform
Matthias Schweighöfer: Sein neues Album kommt!
Vor 7 Stunden
Matthias Schweighöfer: Sein neues Album kommt!
Copyright © 2000-2020 MusikGuru.de
Okay
Wir verwenden Cookies. Um Dir einen uneingeschränkten Service zu gewährleisten, stimme der Cookie-Nutzung zu.