Top Adelina Ismajli Lyrics

Sonte Lyrics

Weiterlesen

Adelina Ismajli - Sonte Songtext

SONTE
8 vjetë unë pran teje kam qenë e dënuar
Asnjëherë asgjë ti s'ke pa,
Shpirti qante, por unë kurrë nuk jam ankuar
Viktimë e një qejfi kam ra.

Pse s'më flet. Shikon tokën dhe hesht
Pse m'bërtet. Dashuria ku mbet
Vrave një jetë!

Sonte unë me ty çdo gjë e kam mbaruar
Sonte ti pranove s'me don
Sonte 8 vjet jete ti m'i ke mohuar
Sonte një femër ty do t'mallkon.

Mallkoj veten pse unë sytë I kam mbyllur
Kam gënjyer se mirë po shkon
Sa here desha, po asnjëherë s'të kam pyetur
Pse kur t'puth ti kokën largon.
Copyright © 2000-2020 MusikGuru.de
Okay
Wir verwenden Cookies. Um Dir einen uneingeschränkten Service zu gewährleisten, stimme der Cookie-Nutzung zu.