Top Adelina Ismajli Lyrics

Kaos I yti Lyrics

Weiterlesen

Adelina Ismajli - Kaos I yti Songtext

E helmueshme kur t'më prekin mua
Mendojn se me shpirt un I dua
E leht, si të tjerat dojnë
Në fund në humnerrë mbarojnë.

E mashtrueshme, pabesueshme
Si mirazh jam, helm ne gjak kam.

Ref:
Jam mashtru se
Vdekjeprus'e
Dhe helmu'se
Josheru'se
Kontaminu'se
Unë për meshkuj jam.

Shpirtin tim askush se pushtoi
Zemrën time askush se lëndoi
Të lënduar duan me m'harru
Por jam plagë që s'mundet me u shëru.

Un tash jam një simbol fatal
Në jetë jam kaotike, s'mund ta ndal
Kaosin që e linde, e shkove
Borxhin do ta kthej, edhe pse harrove!

KOSOVA
Im Trend
Til Schweiger in tiefer Trauer um Lunas Ex-Freund
Vor 2 Tagen
Til Schweiger in tiefer Trauer um Lunas Ex-Freund
Lizzo stand auf Gospelmusik
Vor 11 Minuten
Lizzo stand auf Gospelmusik
Copyright © 2000-2020 MusikGuru.de
Okay
Wir verwenden Cookies. Um Dir einen uneingeschränkten Service zu gewährleisten, stimme der Cookie-Nutzung zu.