Top Opick Lyrics

Facebook
Twitter
Problem melden

Tombo Ati Songtext

Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan moco Qur'an lan maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe

Salah sawijine sopo bisa ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah nyembadani

Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan moco Qur'an lan maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe

Salah sawijine sopo bisa ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah nyembadani

Obat hati ada lima perkaranya
Yang pertama baca Qur'an dan maknanya
Yang kedua sholat malam dirikanlah
Yang ketiga berkumpullah dengan orang sholeh
Yang keempat perbanyaklah berpuasa
Yang kelima dzikir malam perpanjanglah

Salah satunya siapa bisa menjalani
Moga-moga Allah Ta'ala mencukupi

Obat hati ada lima perkaranya
Yang pertama baca Qur'an dan maknanya
Yang kedua sholat malam dirikanlah
Yang ketiga berkumpullah dengan orang sholeh
Yang keempat perbanyaklah berpuasa
Yang kelima dzikir malam perpanjanglah
Salah satunya siapa bisa menjalani
Moga-moga Allah Ta'ala mencukupi
Moga-moga Allah Ta'ala mencukupi
News
Leni wird 17: Mama Heidi Klum findet rührende Worte für ihre älteste Tochter
Vor 2 Tagen
Leni wird 17: Mama Heidi Klum findet rührende Worte für ihre älteste Tochter
Die Spice Girls inspirierten Beyoncé
Vor 3 Stunden
Die Spice Girls inspirierten Beyoncé
Opick - Tombo Ati
Quelle: Youtube
0:00
0:00
Made with in Berlin
© 2000-2021 MusikGuru