Top Ermal Fejzullahu Lyrics

Shatë Ditë Lyrics

Weiterlesen

Ermal Fejzullahu - Shatë Ditë Songtext

Vers 1:
Diten kur te kam percjell
Shpirtin tim me ty e lash
E mu shuan hën né djell
Ne ket jet sdot rrim mo bashk

Mes luleve ti preheshsh
Nuk do te kthehesh
(ahhh...)
Dot jetoj me mall
Deri sat jem gjall
Kur per mua tjesh merzit
Ti ne enderr me trokit
He me puth me shujt ket mall
Dhe me fshin lotin ne val
Mes luleve ti prehesh
Nuk do te kthehesh
(ahhh...)
Dot jetoj me mall
Deri sat jem gjall

Raifere:
Shtat dit esht kjo e pame
Njerzit I pres dhe I percjell
E 70 vjetve tjera
Per mua sçel pranvera
Per mua nuk ka djell
Shtat dit osht kjo e pame
Njerzit si ti I pres dhe I percjell
Por 70 vjetve tjera
Per mua sçel pranvera
Per mua nuk ka djell
Im Trend
Melanie Müller: Kritik im Netz
Vor 1 Tag
Melanie Müller: Kritik im Netz
Adeline lobt ihren Vater Michael Wendler in den höchsten Tönen
Vor 52 Minuten
Adeline lobt ihren Vater Michael Wendler in den höchsten Tönen
Copyright © 2000-2020 MusikGuru.de
Okay
Wir verwenden Cookies. Um Dir einen uneingeschränkten Service zu gewährleisten, stimme der Cookie-Nutzung zu.