Top Adem Ramadani Lyrics

Mir se erdhe Ramazan Lyrics

Weiterlesen

Adem Ramadani - Mir se erdhe Ramazan Songtext

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Gjdo pun I perket njeriut
Perveq agjerimit
Agjerimi esht imje dhe pun
Per te shperblej
Agjerimi esht mbrojtje
Nese dikush prej jush agjeron
Le ti ler marrdhenjet e jashtme
Dhe mos te bertas
E nese dikush e shan
Apo deshiron te rihet
Le te thot
Un jam njeri qe agjeroj
Bash ata ne duart
E te cili esht shpirti Muhamedit
Eh e gojes te agjerusit
Me siguri esht me e kendshme
Te Allahu
Se sa era e parfumit
Agjerusi ka dy shkaqe
Me te cilet gezohet
Gezohet kur tben iftar
Dhe gezohet me agjerimin e tij
Kur do te takoj krijusin e tij

Lumet na kush po na vjen
Dhe shum tmira po na bjen
Kush imanin po na e shton
Ramazan o fati jon

Kush imanin po na e shton
Ramazan o fati jon

E mir se erdhe Ramazan
Ti e gzon gjdo Musliman
Qe nji vjet malli mka marr
Ne aksham me ba iftar

E mir se erdhe Ramazan
Ti e gzon gjdo Musliman
Qe nji vjet malli mka marr
Ne aksham me ba iftar

Lum ai qe ta din ty vleren
Per xhenet e ka qel deren
Veprat tmira kush sat mun
Shum fish Zoti naj pagun

Veprat tmira kush sat mun
Shum fish Zoti naj pagun

Mir se erdhe Ramazan
Ti e gzon gjdo Musliman
Qe nji vjet malli mka marr
Ne aksham me ba iftar

E mir se erdhe Ramazan
Ti e gzon gjdo Musliman
Qe nji vjet malli mka marr
Ne aksham me ba iftar

Gjdo dit me gzim po kalon
Ti mes vete na afron
Ah sikur Zoti ta ban
Qe gjdo her tjet Ramazan

Eh sikur Zoti ta ban
Qe gjdo her tjet Ramazan

Mir se erdhe Ramazan
Ti e gzon gjdo Musliman
Qe nji vjet malli mka marr
Ne aksham me ba iftar

E mir se erdhe Ramazan
Ti e gzon gjdo Musliman
Qe nji vjet malli mka marr
Ne aksham me ba iftar

I denum qe don tjesh
Ben ti diken sa ma shpesh
Me ndenime sa ma mir
Me percjell ket misafir

Me ndenime sa ma mir
Me percjell ket misafir

Muslimani sot gzim ka
Bojn bajram o vlla me vlla
I madh I vogel sot u gzoft
Per shum vjet perhajr na koft

Se Muslimani sot gzim ka
Bojn bajram o vlla me vlla
I madh I vogel sot u gzoft
Per shum vjet perhajr na koft

Muslimani sot gzim ka
Bojn bajram o vlla me vlla
I madh I vogel sot u gzoft
Per shum vjet perhajr na koft

Eh Muslimani sot gzim ka
Bojn bajram o vlla me vlla
I madh I vogel sot u gzoft
Per shum vjet perhajr na koft
Im Trend
Kathy Kelly: Keiner wusste Bescheid!
Vor 2 Tagen
Kathy Kelly: Keiner wusste Bescheid!
Matthias Reim: Sein Sohn spricht über seinen berühmten Vater
Vor 14 Stunden
Matthias Reim: Sein Sohn spricht über seinen berühmten Vater
Copyright © 2000-2020 MusikGuru.de
Okay
Wir verwenden Cookies. Um Dir einen uneingeschränkten Service zu gewährleisten, stimme der Cookie-Nutzung zu.