Top Ermal Fejzullahu Lyrics

Ti prit edhe pak Lyrics

Weiterlesen

Ermal Fejzullahu - Ti prit edhe pak Songtext

Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit…
Ditët me djell dhe lutjet e miaa..
T’coj sërisht tët tkem…mbaj dorën tënde akull
Prit ti jo mos ik
Zoti më sheh je lotët e mia,
Shpëto një drit shpëto një jetë.

Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
Për mua…
Për muaaaa….
TI prit edhe pak zgjohu ngadal
Dëgjo veq një fjal…
TE DUA…
TE DUAAA…

Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit…
Ditët me djell dhe lutjet e miaa..
T’coj sërisht tët tkem…mbaj dorën tënde akull
Prit ti jo mos ik
Zoti më sheh je lotët e mia,
Shpëto një drit shpëto një jetë.

Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
Për mua…
Për muaaaa….
Ti prit edhe pak zgjohu ngadal
Dëgjo veq një fjal…
TE DUA…
TE DUAAA…
Po nje automjet ka devijuar ka nje t’plagosur një vajz dergo nje ambulanc
Prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
Për mua…
Për muaaaa….
Prit edhe pak zgjohu ngadal
Dëgjo veq një fjal…
TE DUA…
TE DUAAA…ohoh jeje te duaaa hohohoho
Im Trend
Claudia Obert: Offene Worte über ihr Sexleben
Vor 1 Tag
Claudia Obert: Offene Worte über ihr Sexleben
Paul Weller: Nicht bereit für House
Vor 4 Stunden
Paul Weller: Nicht bereit für House
Copyright © 2000-2020 MusikGuru.de
Okay
Wir verwenden Cookies. Um Dir einen uneingeschränkten Service zu gewährleisten, stimme der Cookie-Nutzung zu.